Lietiniai su kriaušių įdaru

Lietiniai su kriaušių įdaru

Be rafinuoto cukraus | Be kiaušinių | Be pieno produktų 

Augaliniai speltos miltų blyneliai, kuriems saldumo suteikia prinokusios kriaušės ir datulių sirupas.

Reikės:

Baltų speltos miltų

Tyro vandens

Žiupsnelio druskos 

Kriaušių

Ceilono cinamono

Datulių sirupo

Aliejaus kepimui (tinka sezamų, graikinių riešutų)

Gaminame:

Iš miltų, vandens ir druskos sumaišome pakankamai skystą tešlą. Įkaitiname aliejumi išteptą keptuvę. Ir per visą keptuvę kepame apvalius blynus. Nulupame ir smulkiais kubeliais supjaustome kriaušę, sumaišome su Ceilono cinamonu. Įvyniojame į lietinius ir pašildome įkaitintoje keptuvėje. Patiekiame su datuloų sirupu ir smulkintais graikiniais riešutais. 

Skanaus!

  • Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
    ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.