Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.
Lietiniai su kriaušių įdaru

Be rafinuoto cukraus | Be kiaušinių | Be pieno produktų
Augaliniai speltos miltų blyneliai, kuriems saldumo suteikia prinokusios kriaušės ir datulių sirupas.
Reikės:
Baltų speltos miltų
Tyro vandens
Žiupsnelio druskos
Kriaušių
Ceilono cinamono
Aliejaus kepimui (tinka sezamų, graikinių riešutų)
Gaminame:
Iš miltų, vandens ir druskos sumaišome pakankamai skystą tešlą. Įkaitiname aliejumi išteptą keptuvę. Ir per visą keptuvę kepame apvalius blynus. Nulupame ir smulkiais kubeliais supjaustome kriaušę, sumaišome su Ceilono cinamonu. Įvyniojame į lietinius ir pašildome įkaitintoje keptuvėje. Patiekiame su datuloų sirupu ir smulkintais graikiniais riešutais.
Skanaus!