Šokoladas Honduras 86%

  • Kraunamos nuotraukos
    1498
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    netemperuotas šokoladas | šokoladas Honduras 86% | natos: šokolado fudžas, bananai, razinos Sultana | 300g

  • Šokoladas Honduras 86% 

    300g

    Aukščiausios kokybės pasaulyje šokolado bazė, kurią kiekvienas gali pakeisti pagal savo skonį, pavyzdžiui, smulkintomis pistacijomis, kakavos pupelėmis, rožių žiedlapiais, žiedadulkėmis...

    Smagus užsiėmimas visai šeimai bet kuriuo metu! Kievienas, tiek jaunas, tiek senas, gali pasigaminti savo individualų šokoladą ir kartu smagiai praleisti laiką!  

    Netemperuotas šokoladas stiklainyje. 

    Geriausios pasaulyje kakavos pupelės vieno proceso metu švelniai paskrudintos, girnomis sumaltos į aromatingą masę, ir masė supilta į stiklainį, netemperuota.

    Vieną kartą ištirpinkite ir naujai atraskite šokoladą.    

    Šokoladas Honduras 86%

    Natos: šokolado fudžas, bananai, razinos Sultana .

    Ką daryti:

    Įdėkite stiklainį į karšto vandens vonelę ir maišykite šokoladą, kol taps skystas ir sušils (min 40° / max 60° C).

    Tuomet galite rinktis iš penkių būdų:

    • išliekite plonu sluoksniu tiesiai ant kepimo popieriaus/lakšto, palikite sustingti šaldytuve (ar šaldiklyje), laužkite ir valgykite. Jei viso nesuvalgote, būtinai palikite šaldytuve arba sudėkite atgal į stiklainį (ir vėl ištirpinkite, be problemų!)
    • mėgaukitės tiesiai nuo šaukštelio arba naudokite kaip šokoladinį padažą
    • pasigaminkite šokoladinį gėrimą
    • paverskite putėsiais ar ganache
    • paruoškite patobulintą šokoladą įdėdami šiek tiek kakavos sviesto  
       

    PS: Kodėl stiklainis tik pusiau pilnas?

    Priešingu atveju gerai neišmaišysite šokolado ir jis išsilies per kraštus arba dar blogiau, pateks į šokoladą vandens.


    PS: Ir kodėl šokoladas atrodo pilkas ir taškuotas?

    Nes mes jo netemperavome (nestabilizavome). Jo skonis nuostabus, garantuojame.   

  • Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
    ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.