Mung pupelių puselės, ekologiškos

  • Kraunamos nuotraukos
    455
    Prekė išparduota.
    Susisiekite

    500g | Mung pupelių puselės | lukštentos | ekologiškos | tinka veganams | naudojamos kariuose, ajurvedoje, indų virtuvėje

    Kilmės šalis: Kinija

  • Mung pupelių puselės, ekologiškos  

    500g

    Po derliaus nuėmimo Mung pupelės nuvalomos, išlukštenamos, susmulkinamos perpus ir supakuojamos. Jos populiarios ajurvedos virtuvėje: naudojamos ruošiant dalį, karius, sriubas arba kartu su ryžiais ir daržovėmis. 

    Paruošimas:

    trumpai perplaukite pupeles po tekančiu vandeniu. Užvirkite 1 puodelį pupelių 2,5 puodelio vandenyje ir troškinkite apie 12–15 minučių. Druskos nedėkite iki virimo pabaigos.  

    Kilmės šalis:

    Kinija. 

    Sudėtis:

    lukštentų Mung pupelių puselės *.
    * iš ekologinio ūkio 

    Laikymo sąlygos:

    vėsioje sausoje vietoje. .

    Vidutinė maistinė vertė 100g  

    Energinė vertė (kj/kcal) 1271/304
    Riebalai 1.2 g
    iš jų sočiųjų 0.3 g
    Angliavandeniai 41.5 g
    iš jų cukrų 3.1 g
    Skaidulinės medžiagos 17.3 g
    Baltymai 23.1 g
    Druska 0.02 g
  • Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
    ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.