Mangų ledai su datulių karamele

Mangų ledai su datulių karamele

Nuostabaus skonio ledai. Tik iš trijų produktų. Be pridėto cukraus. 100% augaliniai. 

Reikės:

prinokusių mangų

datulių pastos 

uogų

žiupsnelio jūros druskos (nebūtina)

Gaminame:

mangus supjaustome gabaliukais ir laikome pernakt šaldymo kameroje.

Datulių pastą pasmulkiname ir paliekame pusvalandžiui kambario temperatūroje.

Išimame šaldytus mangus ir palaikome kambario temperatūroje, kad šiek tiek atšiltų, 5-8min.

Gaminame karamelę: datulių pastą dedame į maisto kombainą ar kokteilinę ir suplakame su nedideliu kiekiu vandens iki vientisos, skystos karamelės konsistencijos. Galima įdėti žiupsnelį druskos. Suplakame dar kartą. Perdedame į atskirą indą.

Į kokteilinę sudedame šaldytą mangą. Malame pulsiniu režimu darydami pertraukas. Perdedame pusę mangų masės į indą, o likusį kiekį suplakame su mėgstamomis uogomis. 

Dedame į ledaines šaukštą mangų masės, šaukštą mangų-uogų, sluoksniais.

Ant viršaus užpilame datulių karamelės. 

Skanaus!

 

 

 

 

  • Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
    ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.