Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.
Ekologiškos Medjool datulės iš Kalifornijos, 3kg
-
Ekologiškos Medjool datulės iš Kalifornijos, 3kg
Datulės LT Premium Medjool - puikus pasirinkimas ieškantiems didesnio kiekio aukščiausios kokybės datulių. Tai ideali pakuotė norint apsirūpinti mėgstamiausio užkandžio atsargomis ir nesijaudinti dėl trūkumo.
Medjool datulės pagal dydį yra didžiausių datulių rūšis, sultingos ir ,,mėsingos", plona ir minkšta odele. Mūsų Medjool datulės šviežios ir natūraliai saldžios. Jų turtingas skonis primena karamelę. Šios Medjool datulės auginamos Koačelos (Coachella) slėnio ūkyje, dykumoje Pietų Kalifornijoje. Dėl optimalių Medjool datulių augimui reikalingų sąlygų šis regionas plačiai žinomas kaip Pasaulio Medjool datulių centras, kuris tiekia 75% amerikietiškų datulių. Dėl vyraujančios aukštos temperatūros, žemo drėgmės lygio ir gausių vandens išteklių, kurie aprūpina palmių šaknis, Koačelos slėnyje idealus klimatas klestėti datulių palmei. Dėl šių idealių augimui sąlygų amerikietiškos Medjool datulės išsiskiria aukščiausia kokybe ir turtingu skoniu.
Grynas svoris: 3kg.
Kilmės šalis: JAV
Sertifikuotos ekologiškos (USDA Organic).
Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve 3 - 7°C temperatūroje
Visada datules laikykite dėžutėje arba sandariame inde, kad nesudžiūtų.
Geriausios iki pabaigos: 10/2021
Kokios temperatūros datules rekomenduojama valgyti:
Minkštos ir sultingos datulės, kaip Nabta, Alsaka, Oasi, Sukari Soft, labai skanios šaltos ar netgi užšaldytos (paragaukite šaldytų - kaip mini karameliniai ledai!)
Vidutinio minkštumo datules, Segaj, Medjool, galima valgyti šaltas iš šaldytuvo arba kambario temperatūros.
,,Chewy", kietesnės datulės, kaip Mabrum, Ajwa, Safavi, Sukari Chewy, turi būti patiekiamos kambario temperatūros. Priešingu atveju bus per kietos.
Prieš valgant įspauskite datulę pirštu, patikrindami, kiek jos yra minkštos.