Juodieji pipirai

  • Kraunamos nuotraukos
    390
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    100g | juodieji pipirai  | intensyviai aštrūs | Kilmės šalis: Indija

  • Juodieji pipirai 

    100g

    Visi juos žino ir visi su jais gardina patiekalus – aštrūs juodieji pipirai.

    Kaip pipirai tampa juodais: nurinkus neprinokusių, žalių pipirų grūdelių derlių jie kelias dienas laikomi kaupuose. Tada grūdeliai džiovinami saulėje. Surinkus jie iškart pradeda fermentuotis taip įgaudami tamsią spalvą. Dėl džiovinimo grūdelių paviršius tampa šiek tiek raukšlėtas.  

    Juodųjų pipirų skonis yra ypatingai aštrus, turi švelnų citrusų poskonį. 

    Juodieji pipirai yra labai universalūs vokiečių virtuvėje. Naudojami tamsiuose padažuose, grybams, mėsai, žuviai, kopūstams, pomidorams ir daugeliui kitų patiekalų pagardinti.  
     

    Sudėtis:

    juodieji pipirai.

    Kilmės šalis:

    Indija.

    Vidutinė maistinė vertė 100g 

    Energinė vertė (kj/kcal) 1095/252
    Riebalai 3,5 g
    iš jų sočiųjų 1,3 g
    Angliavandeniai 65,3 g
    iš jų cukrų 7,3 g
    Skaidulinės medžiagos 25.2 g
    Baltymai 10.4 g
    Druska 0.2 g
  • Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
    ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.