Ekologiškos Medjool datulės iš Kalifornijos, 800g

  • Kraunamos nuotraukos
    1700
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Ekologiškos Medjool datulės iš Kalifornijos, 800g

    Datulės LT Premium Medjool

    Medjool datulės pagal dydį yra didžiausių datulių rūšis, sultingos ir ,,mėsingos", plona ir minkšta odele. Mūsų Medjool datulės šviežios ir natūraliai saldžios. Jų turtingas skonis primena karamelę. Šios Medjool datulės auginamos Koačelos (Coachella) slėnio ūkyje, dykumoje Pietų Kalifornijoje. Dėl optimalių Medjool datulių augimui reikalingų sąlygų šis regionas plačiai žinomas kaip Pasaulio Medjool datulių centras, kuris tiekia 75% amerikietiškų datulių. Dėl vyraujančios aukštos temperatūros, žemo drėgmės lygio ir gausių vandens išteklių, kurie aprūpina palmių šaknis, Koačelos slėnyje idealus klimatas klestėti datulių palmei. Dėl šių idealių augimui sąlygų amerikietiškos Medjool datulės išsiskiria aukščiausia kokybe ir turtingu skoniu.

    Grynas svoris: 800g.

    Kilmės šalis: JAV.

    Sertifikuotos ekologiškos.

    Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve 3 - 7°C temperatūroje

    Visada datules laikykite dėžutėje arba sandariame inde, kad nesudžiūtų.

    Geriausios iki pabaigos: 03/2021.

    Kokios temperatūros datules rekomenduojama valgyti:

    Minkštos ir sultingos datulės, kaip Nabta, Alsaka, Oasi, Sukari Soft, labai skanios šaltos ar netgi užšaldytos (paragaukite šaldytų - kaip mini karameliniai ledai!)     
    Vidutinio minkštumo datules, Segaj, Medjool, galima valgyti šaltas iš šaldytuvo arba kambario temperatūros.                                       
    ,,Chewy", kietesnės datulės, kaip Mabrum, Ajwa, Safavi, Sukari Chewy, turi būti patiekiamos kambario temperatūros. Priešingu atveju bus per kietos.

    Prieš valgant įspauskite datulę pirštu, patikrindami, kiek jos yra minkštos.                             

  • Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
    ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.