Egzotinė manų košė

Egzotinė manų košė

Speltos manų košė kokosų piene - lengva, neapsunkinanti, patiks kiekvienam, ir mažam, ir dideliam. Sveikas desertas ir egzotinė košė viename. 

Reikės:

Speltos manų

Kokosų pieno

Kokosų cukraus

žiupsnelio jūros druskos

Ceilono cinamono

šviežių arba šaldytų uogų

datulių sirupo

Gaminame:

Kokosų pieną galima pasigaminti ir patiems iš kokoso drožlių ir karšto vandens (2 puodeliai drožlių, 5 vandens, suplakti kokteilinėje ir nukošti). Užverdame kokosų pieną, dedame druską, šiek tiek kokosų cukraus, išmaišome ir iš lėto pilame speltos manus. Kiekį reguliuokite pagal tai, ar mėgstate skytesnę ar tirštesnę košę. Maišyti apie 2min. Uždengti ir leisti pastovėti apie 5 min. Pagardinti cinamonu, šviežiomis uogomis ir datulių sirupu. Skanaus!

  • Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
    ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.