Džiovintas imbieras

  • Kraunamos nuotraukos
    780
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    200g | džiovinto imbiero gabaliukai | puikiai tinka arbatai | vaisinis aštrus | kilmės šalis: Kinija

  • Džiovintas imbieras 

    200g 

    Džiovinta imbiero šaknis Viduriniųjų Rytų, Šiaurės Afrikos ir Europos virtuvėse naudojama šimtus metų. Džiovintas imbieras neturi savito šviežio imbiero kvapo. Kvapas atsiranda jį sumalus arba susmulkinus. Jo skonis yra aštrus ir skvarbus, su tiek šildančiu, tiek gaivinančiu komponentu. 

    Dažniausiai džiovinti imbiero gabalėliai naudojami arbatos ruošimui, tačiau jie taip pat idealiai tinka prieskonių malimo mašinėlėje.

    Jei ieškote užkandžių variantų su imbieru, išbandykite mūsų cukruotus imbiero kubelius.  

    Arbatos ruošimas

    Arbatos puodelyje 2–3 imbiero gabalėlius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite bent 6–8 minutes. Nukoškite ir pagardinkite trupučiu medaus ir (arba) šviežios citrinos sultimis.  

    Dėka imbiero gabalėlių galite puikiai reguliuoti savo arbatos aštrumą. 

    Sudėtis:

    džiovintas imbieras.

    Kilmės šalis:

    Kinija

  • Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
    ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.