Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.
Datulių keksiukai su riešutų sviestu

Be pridėtinio cukraus | Be gliuteno | Veganiški
Drėgni, tirpstantys burnoje, kvepiantys meduoliais, ir pagaminami vos per 20 min.
6 minkštiems keksiukams reikės:
- 1 puodelio šviežių Sukari datulių (jos labai kreminės, karamelės skonio, todėl labai tinka!)
- 3/4 puodelio karšto vandens
- 1 a.š. valgomos sodos
- 1/2 puodelio migdolų sviesto
- 1 v.š.citrinos sulčių arba obuolių acto
- 1/4 puodelio kokosų miltų
- 1/4 puodelio tapijokos krakmolo arba bolivinės balandos miltų
- žiupsnelio jūros druskos
Puodelis = 200ml
Gaminimo eiga:
- Datules užpilkite verdančiu vandeniu ir įdėkite sodą. Leiskite pastovėti kelias minutes.
- Supilkite į blenderį/maisto smulkintuvą kartu su riešutų sviestu, citrinos sultimis, kokosų miltais, tapijokos krakmolu ir druska. Malkite, kol gausite vientisą masę.
- Supilkite masę į keksiukų formeles ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
- Keksiukus papuoškite augaline karamele. Ją pasigaminsite panaudodami šviežias karamelines Sukari Soft datules. Kelias datules suplakite su šlakeliu avižų pieno ir žiupsniu jūros druskos.
SKANAUS!