Datulės RAW šokolade, 250g

  • Kraunamos nuotraukos
    750
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Datulės RAW šokolade, 250g

    Datulės juodajame ekologiškame RAW šokolade, 250g.

    Minkštos Sukari Chewy datulės be kauliukų šviežiai aplietos autentišku aukščiausios kokybės šokoladu.

    Išskirtinis švelniai saldus Datulės LT skanėstas. 

    •  Be rafinuoto cukraus
    •  Šokoladas pagamintas iš Kriolo kakavos
    •  Raw/Vegan

    Sudėtis: datulės Sukari 65%, ekologiškas juodasis šokoladas 72% kakavos 35% (nekaitinta kakavos masė, nekaitintas kokoso žiedų cukrus, nekaitintas kakavos sviestas). Gali turėti riešutų, pieno, sojos pėdsakų.

    Kodėl būtent termiškai neapdorotas (RAW) šokoladas?

    ​​Šokoladas gaminamas iš saulėje džiovintų, nekepintų, Kriolo (Criollo) rūšies kakavos pupelių, kurios dėl jose esančio didelio kiekio maistinių medžiagų priskiriamos prie super maisto (angl. superfoods). Skirtingai nei įprastas šokoladas, šis gaminamas žemesnėje nei 42 ºC temperatūroje, todėl jame išsaugomos visos vertingos medžiagos, esančios nekaitintose Kriolo kakavos pupelėse: antioksidantai, vitaminai ir mineralai. Prieš apliejant datules, šokoladas ištirpintas ne aukštesnėje nei 40 ºC temperatūroje.

    ​Šio šokolado gamyboje naudojami tik trys aukščiausios kokybės gryni produktai:

    1. Ekologiška sąžiningos prekybos (fairtrade) kakava.

    Kakava gaminama iš saulėje džiovintų, nekepintų Kriolo rūšies kakavos pupelių. Kriolo kakavą naudojo Majų ir Actekų civilizacijos. Ji buvo beišnykstanti - dėl mažo derlingumo palaipsniui atsisakyta jos auginimo. Kriolo kakava - rečiausia ir vertingiausia kakavmedžių rūšis. Šios kakavos pasaulyje pagaminama tik 0,001%, tačiau kokybe ji neprilygsta jokiai kitai kakavos rūšiai. Kriolo kakava natūraliai neturi taninų, kurie produktui suteikia rūgštingumą, todėl kakava išsiskiria unikaliu kremiškumu ir švelniu saldumu. Kriolo kakavos pupelėse gausu magnio, geležies, chromo, vitamino C ir antioksidantų.

    2. Ekologiškas sąžiningos prekybos (fairtrade) kakavos sviestas.

    Išgaunamas šalto spaudimo būdu. Toks išgavimo būdas kiek įmanoma leidžia išsaugoti visas vertingas medžiagas.

    3. Ekologiškas kokoso palmių cukrus.

    Tvariai išgautas iš kokoso palmių žiedų nektaro. Šio cukraus glikeminis indeksas kone perpus žemesnis už cukranendrių cukraus.

    Maistinė ir energinė vertė (100g):

    366 kcal/1539 kJ,

    riebalų 14 g (iš kurių sočiųjų 10g),

    angliavandenių 54 g (iš kurių cukrų 46 g),

    baltymų 4 g,
    druskos 0 g,

    maistinės skaidulos 6 g.

    Tinka ir žaliavalgiams, veganams.

    Pagaminta Lietuvoje.

    Grynasis svoris 250g.

    ​Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve.

    Ne šaldytuve galima laikyti iki 1 mėn.

    Geriausios iki pabaigos 06/2020.

  • Užsiprenumeruokite naujienlaiškį
    ir pirmieji sužinokite apie ypatingus pasiūlymus.